GENEKO SUPERCASH S fiskalna kasa

GENEKO SUPERCASH S fiskalna kasa sa integrisanim GPRS terminalom koji omogućava bežično povezivanje sa serverom Poreske uprave ili korisnika preko mobilne mreže.

Fiskalna kasa se može isporučiti i bez GPRS terminala ako se za određenu delatnost ne zahteva. Pored osnovnih funkcija fiskalne kase, uređaj podržava centralizovano upravljanje kasom u prodajnoj mreži korisnika i rešava problem svakodnevnog ažuriranja podataka o artiklima upisanim u kasu na udaljenom prodajnom mestu. Podaci se šalju preko GSM mreže i Interneta što omogućava korisniku da prikuplja podatke o ostvarenoj prodaji i da daljinski upravlja fiskalnim kasama bez obzira na njihov broj ili lokaciju.

Funkcionalnost fiskalne kase

SuperCash S odlikuju vrhunske tehničke karakteristike, jednostavna upotreba, pouzdan rad, brza i gotovo bešumna štampa fiskalnih računa. Kasa raspolaže sa internom memorijom za 9500 artikala/usluga i OTP EPROM fiskalnom memorijom za kontrolu obračunatog poreza od strane Poreske uprave. Predviđena je za povezivanja sa računarom, bar kod čitačem i fiokom za novac. Softver za pripremu podataka na računaru i unos artikala u SuperCash kasu olakšava formiranje baze podataka, a moguća je i prodaja preko bar kod čitača. Zahvaljujući elegantnom dizajnu i malim dimenzijama, kasa se uklapa u svaki poslovni i prodajni prostor. SuperCash kasa je pogodna i za rad na terenu, odnosno lokacijama bez mrežnog napajanja jer ima ugrađenu punjivu bateriju koja omogućava rad do 16 časova.

GPRS komunikacija

Dodatna, opciona funkcija je bežična komunikacija kase SuperCash S sa udaljenim serverom korisnika koju obezbeđuje GPRS terminal za fiskalne kase. Integrisani terminal ima sopstvenu IP adresu (fiksnu ili dinamičku) i vrši dvosmerni prenos podataka korišćenjem GPRS servisa.

GPRS terminal za fiskalne kase je programabilan, potpuno upravljiv i opremljen sa satom realnog vremena i operativnom memorijom. Upis podataka u fiskalnu kasu vrši se automatski kao i očitavanje i slanje izveštaja o prodaji ili fiskalnih izveštaja.

Terminalu se može zadati vremenski raspored izvršavanja željenih radnji, na primer promena cena, ažuriranje baze artikala ili dnevno očitavanje izveštaja o prodatim artiklima. U slučaju prekida veze sa GSM mrežom, uređaj će automatski uspostaviti vezu kada pristup mreži bude moguć. Cena prenosa podataka je minimalna i srazmerna količini prenetih podataka, a ne vremenu prenosa

Glavne funkcije

Fiskalna kasa
Komunikacija preko GPRS terminala za fiskalne kase (po potrebi)
Podrška za daljinsko centralizovano upravljanje kasom
Mogućnost rada u modu fiskalnog štampača
Prednosti
Integrisani GPRS terminal za fiskalne kase snižava troškove nabavke, povećava pouzdanost i pojednostavljuje upotrebu
Brza, tiha i kvalitetna štampa, do 14 linija/sec
Dva alfanumerička LCD displeja
10 brzih tastera za brzu prodaju najčešće prodavanih artikala/usluga
Mogućnost praćenja zaliha proizvoda
Mehanizam za lako umetanje papirne trake
Automatsko namotavanje papirne rolne žurnala
Prodaja pomoću bar kod skenera
Obrada podataka na računaru i unos artikala i cena u kasu
Nastavak izvršavanja prekinute operacije zbog prekida napajanja
Mogućnost rada na lokacijama bez mrežnog napajanja
Autonomija do 16 h, Power Save funkcija
Jednostavna instalacija i korišćenje.

Cena sa fiskalizacijom i GPRS 20.300 dinara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *