O NAMA

Servis Solutions and Support nastoji da se približi kupcima na što bolji način i izađe u susret preduzećima, nudeći poslovna, hardverska i softverska rešenja najviših standarda.

Nudimo:

  • Poslovne softvere
  • Računare visokih poslovnih performansi
  • Fiskalne kase i printere
  • Prateći program, barcode skenere, POS sisteme, i još mnogo toga

Servis Solutions and Support nalazi se u ulici Venizelosovoj 60, Beograd (bivša Đure Đakovića). Još od 2009. godine vodeći smo serviseri i prodavci fiskalnih kasa, laser štampača, tonera za laser štampače, kancelarijskih kopir aparata,kao i uslužnog laserskog graviranja. Kod nas možete kupiti najbolje uređaje po pristupačnim cenama, a samo za Vas obezbedili smo i redovan servis, kao i popravke tih uređaja.

Kod nas na raspolaganju Vam je:

– prodaja, servis i popravka fiskalnih uređaja

– instalacija, podešavanje i kompletna obuka za softvere

– prodaja, servis i popravka laserskih štampača

– prodaja, servis i popravka kopir aparata

– toneri i toner kasete za laser i MF uređaje

– uslužno lasersko graviranje (pločice, privesci, pečati..)

Dugogodišnje iskustvo iskristalisalo je nekoliko brendova pouzdanog kvaliteta koje, između ostalog, možete pronaći u našoj bogatoj ponudi.

– E-FISKAL

– SKY POS

– CS 30 PRO

– SUNMI

– SHUTTLE

– STAR

– i druge

Laserski štampači:

– HP

– CANON

– BROTHER

– SAMSUNG

– i drugi.

Posedujemo licencu ovlašćenog servisera za navedene proizvode i na naš rad dajemo garanciju, tako da Vas ovi važni uređaji više nikada neće izdati onda kada Vam budu najpotrebniji. U slučaju da ipak dođe do kvara, možete se osloniti na kvalitet naše usluge koju odlikuju i pouzdanost i brzina. Vaše je samo da se uverite da je to zaista tako i ukažete nam poverenje poput na desetine već zadovoljnih klijenata. Bez obzira da li su Vam štampači i kopir aparati potrebni samo za Vašu kancelariju, kompletnu firmu, ili pak za korišćenje u udobnosti sopstvenog doma, SERVIS SOLUTIONS AND SUPPORT Beograd za Vas ima odličnu ponudu. Odaberite neki od uređaja i ne brinite više o mrljama na kopijama, štampajte crno-belo ili u boji i ostvarite uz pomoć moderne laserske tehnologije sve što poželite.

SERVIS SOLUTIONS AND SUPPORT za Vas može učiniti čaroliju i u vidu laserskog graviranja ne nekim od proizvoda kao što su: pločice za vrata stana, pločice za interfone, natpisi za firme , izraditi Vam pečat, ili ga utisnuti na privescima od EVA pene, kako biste svojim klijentima uvek bili „pri ruci“. Više nema razloga da tražite dalje, došli ste na pravo mesto, jer će i Vaša fiskalna kasa kupljena ili servisirana kod nas besprekorno raditi u svako doba! SERVIS SOLUTIONS AND SUPPORT Beograd uvek je ukorak s vremenom. Redovno pratimo sve inovacije na tržištu i primenjujemo ih u svom radu. Budite i Vi deo tima koji pobeđuje, ukažite poverenje odabranom serviseru i nećete morati više nikada da brinete.